Редактор: e-mail: кадър bTVНовите мерки са предложени, не са приети. Това каза в

...
Редактор: e-mail: кадър bTVНовите мерки са предложени, не са приети. Това каза в
Коментари Харесай

Гечев : Правителството проспа лятото. Ал. Иванов : БСП демонстративно не носеха маски в парламента

Редактор: 

e-mail: 

кадър bTV

Новите ограничения са препоръчани, не са признати. Това сподели в студиото на bTV депутатът от ГЕРБ Александър Иванов. Той дебатира дружно с сътрудника си от Българска социалистическа партия Румен Гечев, който съобщи изрично, че стягането на ограниченията е закъсняло, а държавното управление е проспало цяло лято без да приготви здравната система.

„ Българска социалистическа партия демонстративно не носеха маски в Народното събрание, в този момент четат морал “, съобщи депутатът от ГЕРБ. Гечев от своя страна акцентира, че хората в България са толкоз обезверени от здравната система, че се хвърлят от високите етажи на лечебните заведения.

Депутатът от Българска социалистическа партия разяснява във връзка новия бюджет, че страната може да обезпечи повече доходи, в случай че се промени данъчната система и хората с високи приходи да заплащат повече. „ Ние от ГЕРБ няма да подвигаме налозите, имаме съглашение в „ Обединени патриоти “, отговори Александър Иванов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР